Tràmits amb la DGT

CANVI DE NOM
NOTIFICACIÓ DE VENDA
MATRICULACIÓ
ALTA/BAIXA

Amb quin tràmit podem ajudar-te?

Fem que els tràmits burocràtics no suposin una molèstia. En Win to Win, estem especialitzats en tramitació d’expedients amb la prefectura de trànsit, ens encarreguem de gestionar qualsevol tràmit amb rapidesa i eficàcia.

Si necessites fer un canvi de titularitat d’un vehicle, d’un vehicle adquirit en subhasta o sentència judicial, un canvi de titularitat d’un vehicle agrícola, d’un vehicle procedent de Canàries, Ceuta o Melilla o un canvi de nom per defunció del titular, nosaltres el tramitarem per tu.

Si has venut un cotxe i dubtes si el comprador farà el canvi de nom, la millor manera de no sofrir les conseqüències de possibles sancions o fins i tot situacions pitjors, és fer una notificació de venda.

És un tràmit senzill que t’estalviarà maldecaps futurs.

Si necessites fer la matriculació d’un vehicle, estàs en el lloc idoni.

La matriculació de vehicles estrangers no és un tràmit senzill, i per això és millor que te’l faci un especialista.

Si necessites donar d’alta un vehicle donat de baixa temporalment o per contra tramitar una baixa definitiva o temporal per qualsevol motiu (renovació del parc, per trasllat a un altre País (Exportació o Comunitari), per robatori, Compravenda o per finalització del contracte d’arrendament).

No et compliquis, nosaltres ho fem per tu, podem fer tots els tràmits en un temps molt més reduït…