WIN TO WIN

Serveis

T’oferim un bon servei a un preu competitiu. Optimitza el teu temps de treball i gana temps lliure, nosaltres ens encarreguem de les gestions i tràmits, oferint la comoditat de la nostra oficina i una atenció totalment personalitzada.
També realitzem tot tipus de tràmits administratius. Com per exemple creació d’empreses, canvis de nom de vehicles, tràmits en Seguretat Social o Hisenda, reclamacions administratives, etc.

PARTICULARS

Estudiem la teva situació actual i t’oferim la possibilitat d’optimitzar els teus recursos, reduir despeses i estalviar per a aconseguir els teus objectius. Assessorament totalment personalitzat i imparcial.

EMPRENEDORS

Plans d’empresa, capitalització d’atur, alta com a autònom, creació d’empreses i molt més. Treballem junts?

AUTÒNOMS

Assessorem professionals autònoms de forma personalitzada i imparcial. Per a optimitzar els teus recursos, reduir despeses i estalviar per a aconseguir els teus objectius.

EMPRESES

El nostre assessorament optimitzarà els recursos de la teva empresa ajudant a estalviar temps i diners. Facilitem un control centralitzat de bancs i assegurances.

DGT I TRANSPORT

Canvi de nom, notificació de venda, matriculació, alta/baixa. T’ajudem amb el tràmit que necessitis.

INVERSORS

En Win to Win estem especialitzats en la gestió de patrimonis, ja siguin grans, mitjans o petits. Tothom té dret a poder tenir un bon Assessor Financer al costat.