TRÀMITS PER A EMPRENEDORS

PLANS D’EMPRESA
CAPITALITZACIÓ D’ATUR
ALTA COM A AUTÒNOM
CREACIÓ D’EMPRESES

Si has decidit emprendre un negoci o començar a treballar per compte propi et podem facilitar molt la vida perquè et centris en les coses importants de veritat i no perdis temps. En Win to Win som un Punt d’Atenció a l’Emprenedor Oficial.

WIN TO WIN

Pla d’Empresa

El pla d’empresa et permetrà analitzar la futura situació de l’empresa davant el mercat real i els seus competidors, així com determinar el model de direcció i organització necessaris per a aconseguir els objectius fixats.

Si ja has decidit fer el teu pla d’empresa, t’oferim un assessorament tècnic per part del nostre personal especialitzat, adaptat a les exigències de les administracions públiques, les entitats bancàries i els inversors.

Capitalització de l’Atur

La capitalización de la prestación de paro consiste en abonar la prestación de paro a los beneficiarios que tengan la intención de iniciar una nueva actividad como trabajadores autónomos o que quieran constituir una cooperativa o sociedad laboral.

Si eres un trabajador parado, beneficiario de una prestación por desocupación, podemos solicitar un porcentaje de tu prestación de paro para poder financiar la inversión inicial de tu negocio y otros gastos posteriores.

Alta com a Autònom

Si tens una bona idea i confies en tu mateix, ja has decidit embarcar-te en l’aventura de ser un emprenedor en tota regla, el següent pas és passar a l’acció i constituir-te oficialment com a empresari individual.

En Win to Win som un Punt d’Atenció a l’Emprenedor Oficial i podem fer tots els tràmits en un temps molt més reduït…

Creació d’Empreses

Si està pensant emprendre un projecte, t’ajudarem a visualitzar l’èxit empresarial. Assessorem l’emprenedor a constituir-se en qualsevol modalitat empresarial, des de l’inici del projecte, donant-li la forma jurídica més convenient a les seves necessitats, fins al moment de la seva posada en marxa.

En Win to Win som un Punt d’Atenció a l’Emprenedor Oficial, i podem fer tots els tràmits en un temps molt més reduït…