WIN TO WIN

Assessorament Empreses a Sabadell

Els nostres assessors optimitzaran els recursos de la teva empresa ajudant a estalviar temps i diners. Facilitem un control centralitzat de bancs i assegurances. Optimitzem la fiscalitat i oferim millores en l’aspecte laboral.

Reduïm la despesa financera i t’estalviem temps i recursos en gestions administratives com…

  • Fem la comptabilitat de la teva empresa.
  • Optimitzem l’estalvi fiscal.
  • Gestió Laboral: nòmines, contractes, quitances…
  • Negociem les condicions bancàries i els preus i cobertures de les teves assegurances d’empresa.
  • Busquem, comparem i et proposem alternatives més eficients.
  • Fem un seguiment eficaç i puntual de les renovacions de línies bancàries i assegurances d’empresa.

Optimitzem la fiscalitat i oferim millores en l’aspecte laboral.

Si tens una empresa ja saps perfectament que l’administració de la mateixa requereix de molt de temps degut a la quantitat de gestions i paperassa que es genera cada dia. Temps que podries aprofitar per a fer altres tasques necessàries en la teva empresa, com a tasques de recerca, comercials, etc…

Contractar el nostre servei d’assessorament per a empreses i autònoms és la solució òptima per a tu. A un preu únic, gestionem la comptabilitat de manera integral i la gestió laboral assessorant en tot moment sobre la millor opció per a optimitzar els recursos de la teva empresa i fer-la més rendible. També t’oferim el nostre servei d’Assessorament Fiscal.

Gestionem les relacions amb les teves entitats financeres i asseguradores per a aconseguir un sistema de finançament eficient.

Som experts en Finançament a curt i llarg termini, en Comerç Internacional, en Serveis bancaris i en Assegurances d’empresa. No som agents bancaris, pel qual disposem de total independència.

Si vols un pressupost, o més informació sobre els nostres serveis, omple el formulari de contacte i en breu un dels nostres assessors es posarà en contacte amb tu.